Careers

Open positions

Käyttöliittymäsuunnittelija

Oletko suunnittelija, jolle on tärkeää ymmärtää, mihin ja kenelle käyttöliittymiä suunnittelee? Haluatko esittää työsi tulokset konkreettisesti ja näyttää, miksi juuri tämä käyttöliittymä on paras ratkaisu käyttäjän ongelmaan?

Reaktorilla käyttöliittymäsuunnittelu on osa menetelmäpakettia, jota kutsumme toiminnalliseksi määrittelyksi. Emme tyydy tekemään vain leiskoja tai rautalankoja. Selvitämme loppukäyttäjien käyttötilanteet käyttäjätarkkailuissa, piirrämme systemaattisesti todellisia tarpeita vastaavat ratkaisut ja varmistamme syntyneiden paperiprotojen osuvuuden käymällä ne läpi käyttäjien kanssa.

Meillä kälisuunnittelija on toteutustiimin jäsen, joka varmistaa julkaistavan toiminnallisuuden käytettävyyden. Voi veljet, kuinka palkitsevaa onkaan se, kun oikein toimiva järjestelmä on tuotannossa ja ihmisten käytössä!

Kälisuunnittelijamme ovat projekteissa ensimmäisten reaktorilaisten joukossa selvittämässä, millaista palvelua lähdemme asiakkaidemme kanssa rakentamaan. Asiakkuutemme vaihtelevat startupeista pankkeihin ja teleoperaattoreihin. Hyvät sosiaaliset taidot, systemaattinen työskentelytapa ja presentointikyky ovat edellytys työssä onnistumiselle.

Haluatko huolehtia siitä, että maailmassa on ihmistä palvelevaa, sujuvasti toimivaa softaa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Lähetä meille lyhyt hakemus ja portfolio suunnittelemistasi töistä osoitteeseen . Paikkoja on auki Helsingin toimipisteessämme.

LinkedIn-haku


Hae paikkaa

Meet our people

What do we actually do and what makes us different? Meet Juhana, Elina and Anton – they’ll share their thoughts and experiences.

Follow us